MentorMidtjysk Efterskole
Hej! Mit navn er Sisse. Jeg er 24 år gammel og kommer oprindeligt fra Djursland. Jeg studerer til lærer på Aarhus University College. Udover at studere elsker jeg at lytte til musik og spille bold med vennerne. Jeg er mentor på Midtjysk Efterskole og samtidig medlem af elevforeningen. Jeg er mentor, fordi jeg ønsker det absolut bedste for dig som efterskoleelev. Jeg vil derfor ud fra min erfaring give dig støtte og vejledning i en periode, hvor vi sammen finder ud af, hvad netop du har brug for - i håb om at give dig et uforglemmeligt efterskoleår. Jeg kan blandt andet hjælpe dig med følgende: nye perspektiver og udfordringer, opmuntring, hjælp til at bevare motivationen og til at sætte og nå mål. Du kan derfor skrive til mig, hvis du har brug for en uformel snak om stort eller småt, hvis du har spørgsmål eller hvis der er noget, der nager dig. Jeg ser frem til at høre fra dig!
Denne brugerkonto status er Godkendt

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Sisse Helbo
Midtjysk Efterskole

small_c_popup.png

Giv din mening

Har du ideer eller er stødt på fejl eller problemer?