om os

Det handler om at hjælpe så mange elever som muligt med at gennemføre, hvad der bliver et helt fantastisk og uforglemmeligt efterskoleår!

14124560_1603823719916208_2260478820423570653_o

Med mentor i fokus

Hvem
er vi

I elevforeningens aktivgruppe på Midtjysk Efterskole har vi altid haft fokus på emnet om trivsel og mentorskab, og vi står altid til rådighed og vil rigtigt gerne snakke med eleverne. Vi har også tidligere gennemført kursus, så vi er de bedste mentorer, vi kan være!

Hvordan efterskolementor startede

Mangel på anonymitet

Har længe haft mentorer

På Midtjysk Efterskole har vi længe praktiseret mentorskaber fra tidligere elever, og det har indtil nu fungeret meget manuelt. Vi har været tilstede på efterskolen, og lærerne har kunnet give en elev vores tlf-nummer.

Mangel på anonymitet

Udfordringen indtil nu har dog båret stærkt præg af, at eleverne ikke selv har henvendt sig. Både hvis de har haft brug for hjælp eller bare en snak, og mangel på anonymitet overfor lærerne og andre elever kan være hovedårsagen.

En fremragende start

Dette lagde grund til ideen om at hjælpe eleverne gennem en online platform, hvor de kan være anonyme. Vi præsenterede det nye initiativ for eleverne i starten af årgang 19/20, og på få dage havde over 18 elever allerede tilmeldt sig.

Hvad kan eleverne snakke med os om?

alt.

behov for hjælp?

Vi har alle gået på efterskole og dermed været igennem mange af de samme udfordringer, eleverne kan stå overfor. Vi er her altså for at hjælpe, når tiden kan være svær.

bare en snak?

Vi tager også hjertens gerne bare en snak om stort og småt om at gå på efterskole. Fortæl os hvad du synes om din linje, fagene eller om dagligdagen.

erfaring?

Er du nysgerrig efter at høre, hvad tidligere elever som os har gjort efter skoleåret, eller hvordan vi håndterede forskellige situationer på. efterskolen? Det snakker vi også gerne om!

Vil du vide mere?

mere om siden