Om efterskolementor

Det handler om at hjælpe sã mange elever som muligt med at gennemfore, hvad der bliver et helt fantastisk og uforglemmeligt efterskoleår.
Hvem er vi?

Med mentorer i fokus

I elevforeningens aktivgruppe på Midtjysk Efterskole har vi altid haft fokus på emnet om trivsel og mentorskab, og vi står altid til rådighed og vil rigtigt gerne snakke med eleverne. Vi har også tidligere gennemført kursus, så vi er de bedste mentorer, vi kan være.
Læs mere om elevforeningen
blankblank
Hvorfor dette format?

Behov for anonymitet og langvarig dialog

På Midtjysk Efterskole har vi længe praktiseret mentorskaber til eleverne, og det har tidligere fungeret meget manuelt. Udfordringer bar dog præg af manglende henvendelse og for høje barrierer for eleverne at overkomme for at snakke med os.
Læs hvordan vi løste udfordringerne
Hvad kan eleven snakke med mentorer om?

Alt.

Mentorerne har allerede været igennem året og stået i samme sko som eleven. De kan relatere sig til rigtig mange af de tanker, eleven måtte stå med. Snakken kan være om stort og småt. Der behøver ikke at være et dilemma, problem eller udfordring. Nogle gange kan det være rart bare at dele sine tanker med en tidligere elev, der er der for din skyld.
Læs om det oprindelige initiativ
  • Efterskolementor.dk har haft rigtig stor betydning for Midtjysk Efterskole.
    Vores mentorer gør et stort stykke arbejde. De har gennemgået et lille kursus i samtalens kunst, og de bliver gode sparringspartnere i en stærk ung-ung relation på platformen Efterskolementor.dk
    blank
    Helle Nørregaard
    Viceforstander, Midtjysk Efterskole

Mere om siden

Om mig
Mit navn er Marcus Hansen, og jeg er gammel elev på Midtjysk Efterskole, årgang 12/13
privatpolitik
Læs, hvilke oplysninger vi behandler om dig, både som besøgende og som bruger af hjemmesiden.
Privatpolitik
Brugerbetingelser
Læs politikken for brug af denne
platform, som mentor såvel som mentee/elev.
Betingelser
Roadmap
Læs om fremtidige planer for Efterskolementor.dk
Roadmap