Endnu en forlængelse...

Som du ved, er det netop meldt ud, at nedlukningen yderligere forlænges til 28. februar, og der går nu yderligere en måned, før du kan komme ud til alle vennerne på efterskolen... PIS hamrende ærgerligt!

Savnet bliver større og større, og bekymringer kan let opstå omkring, om man nogensinde får lov at komme tilbage på efterskolen og afslutte dette fantastiske år. - Og hvad så når man kommer tilbage igen? Vil det være det samme efter pausen? Kan man finde tilbage i de samme rutiner, grupper, venskaber som man havde før? Alle disse tanker fylder meget, mens man rastløst går rundt derhjemme og venter... og venter...

Emil har været der.

Emil Thomsen var efterskoleelev sidste årgang, hvor Corona stjal foråret og hjemsendte dem næsten helt indtil slutningen. Da hans årgang endelig fik lov at komme tilbage igen, var der faktisk kun 6 uger tilbage af efterskoleopholdet.

Hør Emil snakke om, hvilke tanker han gik rundt med og ikke mindst, hvordan det så var for ham, da restriktionerne endeligt lettede, og han igen fik lov til at komme ud til efterskolen sammen med de andre.

Efterskolementor.dk

På Efterskolementor skabes der trivselsbyggende kontakt mellem nuværende og udvalgte tidligere elever fra samme efterskole, hvor der kan tales om stort og småt om det, at gå pã efterskole.
Tilmeld nyhedsbrev

crossmenu